Miroslav Ilić: Saša Popović je izneo gomilu laži

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 15 Jun 2012

Vrzino kolo koje je proteklih dana započeo Saša Popović, kada je izjavio da je Miroslav Ilić predložio da preko njegove produkcijske kuće nanese štetu Zorici Brunclik i Miroljubu Ranđeloviću Kemišu, danas je dobilo obrt.

Čuveni pevač iz Mrčajevaca, iako u početku nije želeo da priča o ovim optužbama, ekskluzivno za „Alo!“ otkriva da Saša Popović nije govorio istinu u svom intervjuu.
- Ne želim ništa da komentarišem, sunce moje. Ništa, ništa. Ja radim i uživam u životu, a u poslednje vreme reči su postle jeftine – najpre nam je rekao Miroslav, koji je potom napravio dramsku pauzu premišljajući se da li da ipak otvori dušu.
- Da ti kažem nešto, u stvari imam komentar i hoću da kažem samo nekoliko stvari. Ja sam poznat kao čovek koji je svoje mišljenje uvek jasno i glasno iznosio pred sud, ali nikada nisam lagao. A ovde je reč o gomili laži! – izjavio je Ilić ne imenujući nikoga, a kada smo ga pitali da li hoće da kaže da je Saša Popović u svom intervjuu kada je govorio o njegovoj nameri da nanese štetu Zorici i Kemišu iznosio neistinu, Miroslav Ilić je odgovorio:

- Tačno! Tu se radi o gomili izrečenih laži – rekao je Ilić i dodao da ne zna koje je razloge Saša imao baš sada da priča o njemu. S druge strane, Ilić nije želeo da komentariše jučerašnju optužbu Zorice Brunclik da je dobila tužbu protiv njega, koju je povukla da on ne bi završio u zatvoru, kao i da se zbog njega 12 godina nije pojavila na RTS-u.
- O Zorici neću da pričam. Nju uopšte ne želim da uzimam u kontekst – rekao je kratko Miroslav i time završio razgovor za „Alo!“. Pokušali smo da dođemo do komentara Popovića, međutim, do zaključenja ovog broja se nije javljao na telefon.
Podsećanja radi, celokupno prepucavanje na relaciji Saša Popović – Zorica Brunclik – Miroslav Ilić započelo je kada je vlasnik muzičke kuće optužio istaknutog pevača.
- Hteo je da dođe u „Grand“ da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da probamo da „skinemo“ Kemiša i ljude oko Zorice, da ih zajedničkim snagama oborimo! – rekao je za „Vesti“ Popović.

Reklame

Ostavite komentar