Nema više “Sulejmana”

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 18 Jun 2012

Serija „Sulejman Veličanstveni“, koja je osvojila veliki broj gledalaca Prve TV, u nedellju uveče u 20.10 se oprašta s publikom do jeseni. Nakon poslednje epizode prve sezone o turskom osvajaču, sledi hit serija „Ezel“ koja je uz „Sulejmana“ osvojila najveći broj glasova publike prilikom izbora novog serijskog sadržaja na Prvoj.

Prema rečima čelnika produkcije „Sulejmana“, glumci i cela ekipa takođe idu na zasluženi odmor nakon višemesečnog rada, a snimanje novih epizoda ih očekuje krajem avgusta.

U međuvremenu, gledaoci će uživati u dramatičnoj i napetoj priči o čoveku koga su izdali najbliži prijatelji i žena njegovog života. On je Ezel, junak čija je sudbina privukla milionski auditorijum širom sveta. Sudeći po interesovanju gledalaca, a i rejtinzima koje ova serija ima u Hrvatskoj, bez sumnje će i kod nas postati letnji hit. Prva epizoda će biti emitovana odmah nakon „Sulejmana“ u 21.45, a ostalim danima u redovnom terminu od 20.20.

Ezel“ je intrigantna priča o osvetničkom pohodu razočaranog čoveka, inspirisana romanom Aleksandra Dime „Grof Monte Kristo“.

Reklame

Ostavite komentar