Nina Badrić zakazala koncert u Areni

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 23 Jun 2012

Hrvatska pevačica Nina Badrić će, kako Telegraf ekskluzivno saznaje, nastupiti 27. oktobra u “Beogradskoj areni”. Po rečima Rake Marića, vlasnika producentske kuće “Mjuzik star prodakšn”, koja organizuje koncert Badrićeve, termin u “Areni” je rezervisan, a detalji u vezi sa cenama karata će biti saopšteni uskoro.

Inače, Nina je čest gost Beograda, 2009. je pevala pred prepunim “Sava centrom”, prošle godine je održala dva rasprodata koncerta u Pozorištu na Terazijama, nastupila je i u brojnim beogradskim klubovima, a ovo će biti njen najveći solistički koncert u Srbiji. Kao najavu nastupa u “Areni”, Nina Badrić će 29. juna pevati u klubu “La Folie” na Kalemegdanu.

Badrićeva, koja već godinama važi za jednu od najboljih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, objavila je sedam albuma, a u maju je sa numerom “Nebo” predstavljala Hrvatsku na “Evrosongu” u Bakuu. Međutim, iako je Nina dobila odlične kritike, nije uspela da se plasira u finale takmičenja u Azerbejdžanu, a nakon toga je izbio skandal kada je HRT optužio Badrićevu za neuspeh na “Pesmi Evrovizije”.

Reklame

Ostavite komentar