Nove serije u okviru noćnog programa na TV Pink

Izvor: Story.rs
Postavljeno 06 Jun 2012

Od 7. juna televizija Pink će u okviru noćnog filmsko-serijskog programa početi da emituje nove serije Kod Grinovih i Tjudorovi

Od 7. juna počinje sa emitovanjem nova serija Bekstvo (Runaway). Rejderovi izgledaju kao prosečna američka porodica. Ipak ova porodica je u begstvu, promenili su imena, i kriju se od vlasti koje su nepravično osudile Pol Rejdera za ubistvo. Pravi zaplet nastaje kad ih pronađe pravi ubica. Pol svakodnevno naporno radi da bi zaštitio svoje voljene, a istovremeno istražuje dokaze koji bi ga oslobodili krivice.

Serija Kod Grinovih (10 items or less) počinje sa emitovanjem 8. juna i biće na programu svakog radnog dana. Lesli Pol je morao da napusti svoj život i planove vezane za Njujork i vratiti se u Ohajo da bi preuzeo porodični biznis. Njemu prilazi stara školska drugarica Ejmi Anderson s poslovnim predlogom. Naime, Ejmi sada vodi veliki supermarket Super Value Mart i predlaže Lesliju da njoj proda svoju trgovinu i potpiše ugovor koji je trebao potpisati njegov otac pre smrti. Iako mu je Ejmi zapretila da će ga upropastiti s jakom konkurencijom, Lesli ipak odlučuje da zadrži trgovinu i zavetuje se da će njegov porodični posao ostvariti veliki uspeh.

Tjudorovi (The Tudors) je dramatična serija o vladavini i mnogobrojnim ženidbama engleskog kralja Henrija VIII. Ova kostimirana istorijska drama prikazuje englesku raskošnu renesansnu dinastiju Tjudor, a biće na programu svakog radnog dana, počevši od 12. juna.

Reklame

Ostavite komentar