Novi album Bajage&Instruktora od sutra u prodaji

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 05 Jun 2012

Novi album grupe “Bajaga i Instruktori” naslovljen “Daljina, dim i prašina” pojaviće se sutra na kioscima u paketu sa zbirkom pesama Momčila Bajagića Bajage – “Vodič kroz snove”, u izdanju kompanije “Novosti” i koncertne agencije “Long plej”.

Bajagić je u izjavi Tanjugu rekao da je to velika stvar, ako se ima u vidu da diskografija polako nestaje i da je u Engleskoj, koja je kolevka rokenrola, prošle nedelje prodato najmanje diskova od kada postoji taj format.

- Ja sam shvatio da ”Novosti” kao izdavačka kuća, imaju jako dobru prodajnu mrežzu po čitavoj Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srbiji i mislim da je to najjednostavniji način da u svako malo mesto u isto vreme stignu i disk i knjiga – rekao je Bajaga.

On je dodao da su uspeli da zbog velikog tiraža (20.000) obezbede popularnu cenu (450 dinara) kako bi u ova teška vremena pružili ljudima mogućnost da imaju originalni disk i da ne moraju da idu u veliki grad, već tamo gde kupuju novine mogu da kupe i ovaj paket.

Na albumu se nalazi osam novih pesama i dve bonus pesme – “Bežiš od mene ljubavi”, koju je Bajaga napisao za seriju “Vratiće se rode” i pozorišnu predstavu “Instant seksualno vaspitanje”, i “Još jednom”, koja traje osam minuta i 20 sekundi, te su napravili posebnu verziju za radio u trajanju od pet minuta.

- Znam da je idealna forma za pop hit između 3,5 i 4 minuta i ja ponekad uspem da se uklopim, ali ovoga puta nisam i mislim da će to biti na zadovoljstvo ljudi koji će je slušati – istakao je on.

Reklame

Ostavite komentar