Oženio se Novica Veličković

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 24 Jun 2012

Svadbarska zvona u srpskim košarkaškim redovima ne prestaju da zvone. Nogu je povukao u petak Nemanja Bjelica, a dva dana kasnije Novica Veličković je izgovorio sudbonosno “da” i u formi građanskog braka ozvaničio dugogodišnju vezu sa devojkom Oljom.

Mladi par je svadbeno veselje za familiju i prijatelje upriličio u beogradskom restoranu “Franš”. Ni vrelo letnje popodne nije moglo da bude prepreka za pravi defile mini i maksi kreacija, ali i zamiljivih sandala, cipela, čizmi, sve zahvaljujući pripadnicima lepšeg pola, koje ni ovoga puta nisu omanule.
Početak svadbenog ceremonijala bio je zakazan za 17 časova, ali su mladenci, kako i dolikuje pravim domaćinima, stigli skoro sat ranije.

Među gostima koji su dolazili mogla su se videti mnoga poznata lica iz sveta sporta. Na vreme je stigao novi-stari trener Partizana Duško Vujošević, sve sa umetničkom slikom na dar, u pratnji supruge Ane i u društvuDragana Todorića. Nije izostao ni kapiten crno-belih Petar Božić, pa nekadašnji crno-beli, Strahinja Milošević, Uroš Tripković, Čedomir Vitkovac
Raspoloženi su bili od samog starta i Novicini drugovi iz reprezentacije, sve sa povređenim kapitenom Nenadom Krstićem, odnosno Milošem TeodosićemNemanjom Bjelicom, Aleksandrom Rašićem, Milanom Mačvanom, Miroslavom Raduljicom, Stefanom Markovićem…

Reklame

Ostavite komentar