Prvi glas Srbije: Aleksandra Radović u žiriju

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 07 Jun 2012

Aleksandra Radović zamenila je džezerku Lenu Kovačević na mestu jedine dame u žiriju “Prvog glasa Srbije”, saopštila je Prva srpska televizija. 

“Prvi glas Srbije je odlična prilika za sve one koji traže i čekaju svojih pet minuta. Takođe je trenutno i jedini šou na ovim prostorima koji zaista daje šansu svima. Profitiraju svi koji su vanserijski talenti, ne samo pobednik, i to je ono što mi se posebno dopada”, rekla je pevačica.

Aleksandra kaže da prema kandidatima neće biti “babaroga”, ali će biti pravična i ceniće vredne i radne talente.
Georgiev i Mare željno i nestrpljivo iščekuju nove takmičare, koji će se za mesto “Prvog glasa Srbije” boriti od ove jeseni.

“Zbog ogromnog broja prijava, produkcija je imala veoma težak zadatak pred sobom, selekcija i obrada oko 5.000 aplikacija, a u toku su najširi krugovi kastinga u celoj zemlji. Nakog toga, tročlani žiri će krenuti sa ispitivanjem i ocenjivanjem pevačkih sposobnosti mladih kandidata koji će pokušati da prođu u uži krug i tako dobiju šansu da rade sa iskusnim profesionalcima od kojih će svakako dobiti pregršt korisnih saveta za razvoj karijere”, navodi se u saopštenju.

U prvoj sezoni šoua, pobedio je Davor Jovanović.

Reklame

Ostavite komentar