Revoltirana Anica Milenković se obratila javnosti

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 01 Jun 2012

Revoltirana nedavnim provokacijama svojih „prijatelja“ na račun njene težine, pevačica „Granda“ Anica Milenković napisala je pismo na „fejsbuku“, otkrivši da je urođena mana njenog sina, kome se zbog operacija u potpunosti posvetila, glavni razlog za dugo odsustvo sa javne scene i višak kilograma.

- Kažu: „Anica odustala od pevanja.“ Čudno je koliko njih želi da me nema. Nije istina! Nisam, niti ću odustati ikad. Razlog što sam u Americi nije što sam propala, nije što sam se udala za milionera, nije što nemam više mesta na estradi. Postoji razlog koji je presudio da moja porodica i ja živimo ovde. Moj sin Filip, koji ima 19 meseci, nažalost je rođen sa problemom sa sluhom. Da objasnim – ne čuje. Operisan je i ubačeni su mu koklearni implanti koji su jedino rešenje, a koji mu na sreću omogućavaju da čuje i počne da govori. E, to nisam htela po raznim novinama da objavljujem iz gorenavedenih razloga, ali sada se obraćam ovim putem jer jednostavno moram ovim ljigavcima da razbijem nadu da se nikada neću vratiti i pokopati njihove priče i želje da me nema – napisala je Anica, koja je otkrila da će se vratiti za godinu ili dve, ali i da se još uvek bavi svojim poslom.

- Anica peva i pevaće dokle god postoji. Bolje nego ikad! Molim boga da moj sin napreduje kako treba i dolazim nazad u Srbiju, možda za godinu, možda dve, to ne znam još jer ne zavisi od mene, ali vratiću se sigurno. Ne zato što želim da se dokažem i da jurim neki vrh. Ne, nego iz inata, sada iz srca pišem. Iz inata svima onima koji se raduju mom nestanku. Vratiću se na scenu samo da vas svojim prisustvom nerviram jer vidim da bez toga vama nema života pa da vam ga ja produžim, duže ćete živeti – obratila se Milenkovićeva svojim neprijateljima.

Reklame

Ostavite komentar