Sa kim se zabavlja Dača Ikodinović ?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 07 Jun 2012

Proslavljeni vaterpolista i bivši suprug Nataše BekvalacDanilo Ikodinović, u vezi je s voditeljkom Majom Sokolović. Kako saznajemo iz izvora bliskom poznatoj Novosađanki, ovaj par otpočeo je romansu kada je Danilo gostovao u emisiji “Lice sa naslovnice” na Televiziji “Panonija” čiji je autor i voditelj plavokosa Maja, koja stilom neodoljivo podseća na Natašu.

“Maja je jako zaljubljena. Ne krije da joj je sa Danilom lepo i da svaki slobodan trenutak koriste kako bi uživali u zasad tajnoj ljubavnoj vezi”, otkriva njen prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Ovaj par se sve češće može videti po novosadskim klubovima, ali i u Danilovoj kafani kako naočigled prisutnih razmenjuje nežnosti. Voditeljka koju su ranije povezivali sa Goranom Bregovićem neodoljivo podseća na pop pevačicu i Danilovu bivšu suprugu Natašu. Danilo pak nije hteo da potvrdi da su zajedno.
“Prvi put čujem za tu osobu”, rekao je Ikodinović, a kada su ga podsetili da je gostovao u njenoj emisiji u decembru prošle godine, malo je promenio priču.

“Pa možda sam je i upoznao, ali se ne sećam. Znate li vi u koliko sam emisija gostovao dosad?”, dodao je.
Kada su mu saopštili da je viđen sa njom u noćnom provodu, kratko je rekao: “U novosadske klubove ne izlazim. Jedino mesto gde me možete videti je moja kafana.”

Daču su donedavno spajali sa pevačicom Lejlom Hot, pa je navodno trebalo da bude gost na snimanju njenog novog spota, ali su oboje to demantovali. Inače, Maju su povezivali s mnogim moćnim muškarcima iz javnog života, iako to nikada nije htela da prizna. Poznato je da je pratila muzičara Gorana Bregovića na njegovoj turneji po Francuskoj. Kako su pisali pojedini mediji, Bregin “Orkestar za svadbe i sahrane” posle Rusije i Ukrajine, nastupao je u Francuskoj krajem 2009. godine, a na koncertima muzičar se uvek pojavljivao sa njom.

Reklame

Ostavite komentar