Seka zaslužila poseban tretman

Fotke postavljene 14 Jun 2012


Samo za Seku Aleksić sinoć je napravljena posebna scenografija za nastup na Grandu. Ekipa dekoratera koju je Seka angažovala već je bila na Košutnjaku juče u popodnevnim satima. 

Oni su montirali veliki crni baldahin kao i krevet ispod sa gomilom jastuka. Osim scenografije postavljeno je i puno specijalnih efekata! Sve je budno pratila i Sekina asistentkinja koju smo upitali da nije malo skupo to što se za jednu emisiju ulaže puno novca u scenografiju i specijalne efekte:

- Seka jako brine o svojim fanovima i kada su oni u pitanju ništa nije skupo a i od nje se može očekivati da svaki put pomeri grance - odgovorila nam je.

Tačno u 18h kada je bilo zakazano snimanje ispred studija je stigla Seka. U wolford crnoj haljini i u kabrioletu. Nasmejana je izašla iz kola, slikala se sa fanovima koji su je ispred čekali a onda je ušla u studio tek toliko da snimi pesmu i odmah je napustila isti. Zadržala se ukupno osam minuta a nama u prolazu obećala da će naše čitaoce obradovati sa još nečim. Odmah nakon snimana Seka je otišla da se spremi i kako je sama pre neki dan rekla do januara ima ugovorene nastupe pto je na današnje vreme jako teško pošto neki pevači ne uspevaju da rade ni svakog vikenda.

Izvor: Scandal.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar