Sinan Sakić pravio probleme u studiju BN televizije

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 11 Jun 2012

Prošlog ponedeljka u studiju televizije BN iz Bijeljine došlo je do incidenta jer je Sinan Sakić napustio emisiju autora i voditelja Gorana Čomora!

Pevač je gostovao u “BN koktelu“ sa Janom Todorović i Šerifom Konjevićem i sve vreme se ponašao čudno – ustajao je iz fotelje, govorio je povišenim tonom, gestikulirao je rukama, prekidao je goste, upadao je voditelju u reč.

To se baš i nije dopalo Čomoru, pa je upozorio Sakića: “Čekaj, bre, Sinane, pa nisi sam ovde!“ Pevač se neko vreme primirio, a onda je nastavio da prepričava neke anegdote. Voditelj je opet reagovao: “Ja, bre, Siđo, pa pusti sad šta ste pričali. Pa nemam vremena, bato, treba da otpevate još po jednu pesmu. Stani malo, molim te.“
Izrevoltiran ovakvim ponašanjem voditelja, Sinan je napustio emisiju. Doduše, to gledaoci nisu videli jer se Sakićev izlazak iz studija odvijao za vreme pauze za reklame.

“Očito se Sinanu nešto nije svidelo, pa je napustio emisiju. Publiko, gosti, da li sam ga nečim uvredio? Fotelja je ostala prazna”, prokomentarisao je ovaj incident Goran Čomor.

Reklame

Ostavite komentar