Skandal: Incident u avionu zbog Jelene Karleuše

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 07 Jun 2012

Zamalo tuča Duška Tošića i Ivana Ivanovića zbog Jelene Karleuše! I to u avionu kojim su se reprezentativci Srbije vraćali iz Švedske s prijateljskog meča protiv domaćina (1:2).

Podsetimo, još pre gotovo dve godine prvotimac Zvezde je navodno pretio TV voditelju da „će mu polomiti noge“ ako još jednom bude uvredio njegovu lepšu polovinu.
Naravno, Ivanović se oglušio o te pretnje i nastavio po svom, a Tošić je priliku za konačni obračun video nekoliko hiljada metara iznad zemlje.
Kako „Alo!“ saznaje, malo je falilo da se bek crveno-belih i fizički obračuna sa Ivanovićem, ali je, zahvaljujući brzoj reakciji ostalih „orlova“, sprečen nezapamćen incident. Sve je ostalo na oštroj verbalnoj svađi, psovkama i uvredama sa obe strane, iako je Tošić krenuo prema Ivanoviću u nameri da ga udari. U smirivanju strasti prednjačio je kapiten „orlova“, Bane Ivanović.

Ovim povodom kontaktirali smo i same aktere.
- Ma, to su gluposti. Čujemo se. Pozdrav – nije bio ubedljiv Tošić, a ni Ivanović, sa druge strane:
- Ne znam o čemu pričate, nisam imao nikakvu frku u avionu.
Inače, Ivanović se u avionu sa „orlovima“ nalazio zbog toga što je pravo prenosa tri pripremna meča reprezentacije Srbije imala kuća za koju radi TV „Prva“.

 

Ivanović potvrdio svađu na „tviteru“!

Iako su nam oba aktera incidenta demantovala nemile scene iz aviona, indirektna potvrda je stigla u prepisci Ivana Ivanovića i Duškovog saigrača, Aleksandra Ignjovskog, na društvenoj mreži „tviter“. Naime, Ignjovski je Ivanu napisao: „Podigao si atmosferu jutros u avionu“ i „Hahahaha, na kraju je dobro prošlo“, na šta je voditelj odgovorio: „“Hahaha… Moglo je da bude uzbudljivo. Dečko nije normalan, realno!“.

Reklame

Ostavite komentar