Skandal: Saša Kapor uhvaćen sa oružjem u izlasku

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 29 Jun 2012

Mladi pevač Saša Kapor u noći između srede i četvrtka završio je u policijskoj stanici zbog posedovanja oružja! Naime, kako “Alo!” saznaje, Saša je sa svojim društvom u sredu uveče izašao na jedan beogradski splav, gde je policijska patrola tokom redovne kontrole kod njega našla pištolj.

Iako je tvrdio da oružje pripada prijatelju koji je službeno lice, a da ga je on samo čuvao, protiv Kapora je, kako nezvanično saznajemo, podneta krivična prijava! “Kapor je bio u velikom društvu. U jednom trenutku, oko 2.30, na splav je došla policija, koja je u skladu sa svojim ovlašćenjima obavljala redovnu kontrolu. Nakon što su ga legitimisali, kao i ostale goste, policajci su kod Saše pronašli pištolj”, otkriva izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da je pevač odmah priveden da da iskaz organima reda.

“Ne znam šta se dalje dešavalo, ali video sam da je Kapor otišao u policijsku stanicu, gde je verovatno objasnio odakle mu oružje i zašto ga je nosio na splav. U svakom slučaju, nije mu bilo prijatno, što se videlo po njegovom izrazu lica”, zaključuje naš sagovornik.

Kada smo pozvali mladog pevača da prokomentariše situaciju u kojoj se našao, on je nakon nekoliko sekundi ćutanja rekao: “Bio sam sa velikim društvom i jedan od drugara je službeno lice. Kada je odlazio u WC, dao mi je oružje da ga pričuvam. Ja sam stavio pištolj kod sebe i odjednom je došlo obezbeđenje, a odmah nakon toga i policija, sa kojom sam otišao u policijsku stanicu. Dao sam izjavu i eto”, rekao je Saša za naš list, a na pitanje da li je obavešten šta će se dalje dešavati sa tim slučajem dao je kratak odgovor. “Ne bi trebalo da bude problema”, rekao je mladi pevač “Granda”.

U ovoj priči neko je napravio pogrešan potez. Ili Saša ili njegov prijatelj, koji je još na prvom času morao da nauči da oružje nikada ne sme da daje nikome, pa ni na “čuvanje” drugovima koji nisu službena lica. U svakom slučaju, policija i tužilaštvo će obaviti svoj deo posla, pa će se utvrditi ko je i za šta kriv.

Nikolina Kovač, mlada pevačica koja nam je nedavno potvrdila da je sa Sašom Kaporom u emotivnoj vezi, kaže da nije bila sa svojim dečkom u noći njegovog boravka na splavu i privođenja.

“Ja sam bila u studiju i snimala novu pesmu. Evo, to možete odmah da proverite. Nisam se čula s njim i ništa ne znam o tome”, rekla je mlada pevačica.

Reklame

Ostavite komentar