Skandal: Tajno izabrana Miss Srbije

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 16 Jun 2012

Nacionalno takmičenje za najlepšu Srpkinju, koje već godinama organizuje kompanija “Miss Yu”, ove godine nije održano zbog promenjenih pravila, a našu zemlju na prestižnom takmičenju “Miss World” predstavljaće prošlogodišnja prva pratilja “Miss Srbije” Bojana Lečić!

Bojana je odabrana bez ikakvog izbora jer zbog pomeranja datuma svetskog takmičenja nije bilo vremena da se organizuje pravi izbor, a kako kažu iz “Miss Yu” kompanije Bojana će na funkciiji najlepše Srpkinje biti privremeno, odnosno do oktobra kada će se održati zvanični izbor.

Naime, kompanija koja organizue svetski izbor uvela je nove termine za dostavljanje prijava kandidatkinja svih država učesnica za kraj meseca maja, a odlazak nacionalnih lepotica na pripreme za 17, prenosi Blic.rs.

U kompaniji “Miss Yu” kažu da su iskoristili preporuku organizatora “da samo ove godine mogu organizovati kasting ili da uvidom u trenutnu spremnost kandidatkinja mogu odabrati svoju ovogodišnju predstavnicu za planetarni izbor“.

- Pridržavajući se dosledno uputstva naših principala, nacionalni direktor Vesna Jugović i stručni tim kompanije „Miss YU“ je, uvažavajući sve kandidatkinje, doneo odluku da prošlogodišnja prva pratilja Bojana Lečić ponese prestižnu titulu mis Srbije i predstavlja našu zemlju na ovogodišnjem 62. izboru za mis sveta - navodi se u saopštenju ove kompanije.

Bojana će našu zemlju predstavljati na 61. takmičenju koje će biti organizovano 18. avgusta u Kini, gde će se pojaviti lepotice iz više od 120 zemalja.

Reklame

Ostavite komentar