Skandal u Zagrebu: Umalo tuča Vlade Vuksanovića i oca Ave Karabatić

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 06 Jun 2012

Po završetku snimanja sinoćnje emisije “Studio 45″ dogodio se incident između pobednika “Survajvera” Vlade Vuksanovića i Ave Karabatić. Izvor blizak RTL-u otkriva da je Ava nakon emisije napala Vladu što joj se nije javio kada je došao u Zagreb.

- Ava je saznala da je u Zagrebu u istom hotelu kao i Vlada, a on joj se uopšte nije javio – rekao je dobro obavešten izvor.

Srpski maneken je na snimanje emisije došao s Martinom Vrbos, sa kojom je Ava imala najviše nesuglasica tokom snimanja šoua “Survajver“. Kada je videla Martinu, starleta je poludela i počela da napada manekena.

Tada su počele optužbe i naguravanje između Avinog tate, Ivice Karabatića, i Vlade pa je moralo obezbeđenje da interveniše i izbaci ih iz zgrade televizije RTL. Napolju se nastavio incident i vređanje, Vlada je vikao:

- Ja vama ništa ne dugujem.

Nakon toga Ava se u suzama vratila u hotel. Šuška se da je Vlada zaveo Avu neposredno pre samog finala “Survajvera”. Niko ne zna šta se tačno dogodilo, ali ona je tokom emisije izjavila da Vlada “misli sa dve glave”.

Vlada Vuksanović pobedio je u “Survajveru” i osvojio 50.000 evra upravo zahvaljujući Avi Karabatić.

Reklame

Ostavite komentar