Skandal: Vlado Georgijev najurio Irenu zbog paparaca

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 19 Jun 2012

Obnovljena veza Vlade Georgieva i Irene Market nije dugo potrajala. Svađu i raskid inicirale su paparaco fotke od prošle nedelje na kojima se vidi kako je on strasno grli i ljubi na jednom beogradskom splavu.

Kad ih je video u novinama, Vlado je pobesneo! Oterao je devojku iz stana i prekinuo svaki kontakt s njom, saznaje Kurir od izvora bliskog ovom paru.

“Iako su planirali svadbu u septembru, Vlado je pukao i najurio Irenu zbog paparaca. Ona je iznela svoje stvari iz stana”, kaže izvor i dodaje: “Georgiev se naljutio na nju jer smatra da ga je iskoristila da sebe promoviše i da ga je navukla da se ljube dok je on bio pijan i van kontrole, pa nije obraćao pažnju na fotografe. A ona ga je mnogo puta pijanog vozila kući, uvek pazeći da se negde ne eksponira s njim. I nekoliko večeri pre tog izlaska uspešno je izbegla paparace posle proslave Vladovog rođendana, s kojeg ga je takođe odvezla pijanog.”

Upućeni tvrde da je ovo prvi put posle nekoliko njihovih raskida i mirenja u poslednjih pet godina da do razlaza dolazi na Vladovu inicijativu. Dosad je Marketova ostavljala njega, a on je tražio pomirenje.

Reklame

Ostavite komentar