Skandal: Željko Mitrović prevario i šopingholičarke

Izvor: Kurir
Postavljeno 21 Jun 2012

Dve učesnice emisije „Šopingholičarke“ na TV Pink, Mirjana Zorica iz Beograda i Tanja Tinterović iz Loznice, tvrde da ih je prevarila televizija Željka Mitrovića jer im nisu isplaćene nagrade koje su osvojile u emisiji „Šopingholičarke“. Svakoj od njih sleduje nagrada od po 500 evra u dinarskoj protivrednosti, ali one do današnjeg dana nisu dobile ni dinara.

- Strašno je to što rade! Prošlo je osam meseci otkako sam učestvovala u emisiji i od tada čekam da mi isplate novac. Bila sam i u zgradi Pinka, zvala producenta, ali sve je ostalo na praznim obećanjima. Ne prođe ni dan a da ne pozovem telefonom producenta i desetak puta dnevno. Kad se javi, iako je to retkost, kaže kako ni njima, zaposlenima na Pinku, nije lako i kako nisu dobili plate za pola godine, i da mi to moramo da razumemo.

Jednom mi je čak odbrusio da je 500 evra za njih bedna suma. Pa, ako je bedna, zašto nas ne isplate?! – priča Mirjana Zorica i dodaje da je ugovor potpisala tek posle učešća u emisiji.

- Ugovor sam potpisala deset dana posle emitovanja emisije, a ni to ne bih dobila da nisam bila uporna i išla kod njih – kaže ona.

Druga učesnica, Tanja Tinterović, u „Šopingoličarkama“ je bila u decembru i njena priča ne razlikuje se mnogo od Mirjanine.

- Čekam na isplatu više od šest meseci. Ne želim da odustanem jer su to pare koje sam osvojila. Da su nam barem rekli: „Devojke, nema ništa od toga, novac vam neće biti isplaćen“, rekla bih okej, nema problema! Ali barem bih znala na čemu sam. Ovako nas samo lažu i vuku za nos – kaže Tanja, koja, za razliku od Mirjane, ugovor s Pinkom još nije potpisala.

Reklame

Ostavite komentar