Skromna Sanja Marinković: U srednjoj školi sam bila najbolja riba

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 24 Jun 2012

Voditeljka Sanja Marinković, ispričala je gostujući na televiziji Pink u kakvim je odnosima sa svojim koleginicama Leom Kiš i Jelenom Baćić Alimpić, a otkrila je i ko je po njenom mišljenju najlepša žena u Srbiji

Dugo se pričalo u javnosti da su poznate voditeljke u svađi i da se ne podnose. Međutim, Sanja Marinković je demantovala te glasine:

- Nije tačno da smo u lošim odnosima. Njih dve su gostovale mnogo puta u mojoj emisiji, kao i ja u njihovim. Mi smo koleginice koje rade u istoj kući i veoma se poštujemo. Mogli ste da vidite i kako u emisiji kod Lee Kiš zagrljene igramo kolo – rekla je Sanja uz osmeh i dodala ko je po njenom mišljenju najlepša devojka u Srbiji:

- Ima više žena u Srbiji, koje su veoma lepe i uspešne… Po mom mišljenjuje sinonim za najlepšu ženu je devojka Jelena Ristić i smatram da sve devojke trebaju da se ugledaju na nju.

Ona je gledaocima otkrila i kako je izgledala u srednjoj školi.

- Bila sam baš dobra. Išla sam u 12. gimnaziju i uglavnom su sve bile devojke u školi. Bilo je jako malo muškaraca, a ja sam stvarno super izgledala.

Reklame

1 komentar

  1. Ksenija said on 18/07/2012 at 20:40

    Ova zena se stvarno nafurala da je super riba, ne znam sta je na njoj super neka se pogleda malo. U emisiji koju vodi je jos i normalna, a kada daje intervjue to je jedno toliko uobrazeno i prepotentno stvorenje. Verovatno je u svojoj kuci najbolja riba. Nema je sa sve krevetom 40 kg. Budala

Ostavite komentar