Šta Jeleni Maćić smeta kod Kristine Bekvalac ?

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 04 Jun 2012

Iako je “Survajver” završen, prepucavanja između sada već bivših učesnika se nastavljaju!

Jelena Maćić je najviše dana provela na Ostrvu odbačenih, ali je i najviše kritikovala, iznosila svoje stavove i otvoreno se sukobljavala sa pojedinim takmičarima. Kristina Bekvalac je jedna od njenih “bolnih tačaka”.

- Kod nje mi ne odgovara ta priča koju je servirala da nije želela da pobedi. To je laž! Ne dopada mi se ni ideja što je došla sebe da promoviše.Ono što mi jeposebno šokantno jeste Kristinina izjava da joj je “Survajver” pomogao da bude bolja majka. Da, a to je demonstrirala tako što se na aerodromu rasplakala kada je videla dete jer je tu bilo mnogo fotoreportera, a odmah nakon toga otišla je u kafanu s Nikolom i Vladom. Kristina i ja se nikada nećemo sresti, hvala Bogu da nemamo zajedničke prijatelje niti interesovanja, i srećna sam zbog toga – rekla je Jelena Maćić u intervjuu za štampano izdanje Sveta.

Reklame

1 komentar

  1. MarijanaM said on 05/06/2012 at 07:09

    Cime su ove dve zavredele ovoliku paznju? Samozvana kreatorka ili ova koja misli da je “popila svo znanje sveta” pa je sebi dala ulogu “sudije”!Usput, fotoshop je od njih napravio “face”, a gledaj bez njega….

Ostavite komentar