Stigla potvrda da su Nataša i Vlada u vezi

Izvor: Kurir
Postavljeno 19 Jun 2012

Iako Vladimir Vuksanović i Nataša Bekvalac pokušavaju da sakriju da su u vezi, Kurir je uspeo da otkrije njihovu romansu. Oni su nedavno uslikani na hrvatskom ostrvu Brač kako zagrljeni ulaze u hotel „Blu san Elafuza“. Dok su išli ka recepciji, strasno su se ljubili, ne krijući emocije.

Zatražili su jednu sobu, na iznenađenje organizatora manifestacije Fashion.hr, čiji su bili gosti. Želja im je, naravno, ispunjena, a oni su srećni, ruku pod ruku, otišli da se smeste i uživaju u svojoj ljubavi, suncu i moru.

Interesantno je da su ih očekivali u četvrtak tokom dana, ali oni su, očigledno u zanosu, zakasnili na trajekt i stigli tek oko osam uveče, navodi naš pouzdani izvor iz Hrvatske.

Pozvali smo i Bekvalčevu i Vuksanovića da ih ponovo pitamo o tolikoj njihovoj bliskosti, ali nisu se javljali. Na kraju smo se čuli s Farisom Jumom, pevačicinim portparolom.

- Nataša se odazvala pozivu Neše Klika, svog dugogodišnjeg prijatelja, da prisustvuje modnoj manifestaciji na Braču – kazao je Juma, ne želeći da govori o ostalim našim saznanjima.

Reklame

Ostavite komentar