Survajver: Milan Gromilić odbio “miostinju” od Vlade

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 05 Jun 2012

Osim Ave Karabatić, koja je odbila da primi novac od Vlade, koji je na taj način želeo da joj zahvali što mu je obezbedila pobedu, novac nije prihvatio ni drugoplasirani Milan Gromilić. Baletan, koji je u slučaju pobede planirao da od nagrade kupi stan, tvrdi da nije želeo milostinju od Vlade.

Vlada me je zvao dan nakon pobede i rekao mi: „Brate, želim da ti dam deo nagrade jer znam da ti treba.” Rekao je da sam zaslužio pobedu jer smo do pred sam kraj imali isti broj glasova, ali ja za to ne želim ni da čujem. Nisam socijalni slučaj da bi mi on davao novac! Ne želim da prihvatim taj poklon, novac ću sam zaraditi, rekao je Milan Gromilić.

Neven CiganovićJelena MaćićAleks Grdić otkrili su da je maneken mesecima posle snimanja rijalitija lobirao i da je neke takmičare u poslednjem trenutku uspeo da nagovori da glasaju za njega.

Zanimljivo je da je Radovan bio blizak sa Nikolom, a Vladu uopšte nije poznavao, a ipak je glasao za njega. Čim je Radovan stigao u Beograd, Martina i Vlada su ga „odveli u stranu” i malo više se družili s njim (smeh). I Kristina je glasala za njega, a ne za Nikolu, s kojim je sve vreme bila bliska, mada je Vlada taj glas zaradio jer je glumio besplatno u spotu njene sestre Nataše Bekvalac, rekao je Neven.

Reklame

Ostavite komentar