Tanja Jordović otišla sa Pinka

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 07 Jun 2012

Veoma iskusni novinar i urednik Goran Gmitrić, novi je glavni i odgovorni urednik informativnog programa TV Pink. Dosadašnja glavna i odgovorna urednica Tanja Jordović posle 12 godina odlazi sa TV Pink gde je dala svoj maksimum i postigla vrhunske rezultate.

Umor je učinio svoje. Dnevno novinarstvo je veoma iscrpljujuće i posle toliko vremena zaslužila sam jedan duži odmor od profesionalnih obaveza. Televizija „Pink“ je moja druga kuća i sigurna sam da će informativni program koji smo postavili i dalje biti veoma gledan. Sa čelnicima „Pinka“ ostala sam u najboljim mogućim odnosima i nema mesta nikakvom nagađanju, izjavila je Tanja Jordović.

Goran Gmitrić karijeru je započeo još tokom studija, a 14 godina je bio zaposlen na RTS-u, od reportera u “Beogradskom programu” do Zamenika glavnog i odgovornog urednika informativnog programa “javnog servisa”. Od 2005. Godine zaposlen je na TV “Pink”, prvo kao urednik, a onda i kao Zamenik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa naše kuće. Bio je i savetnik za medije Ministra za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije. Nestranačka je ličnost.
Na mesto glavnog i odgovornog urednika informative dolazi u vreme kada je naš informativni program ubedljivo na vrhu gledanosti među komercijalnim emiterima. Uz naš jutarnji program “Dobro jutro” budi se do 25% gledalaca Srbije, koliko u proseku prati i “Nacionalni dnevnik” u 18.30. Centralna informativna emisija “Pinka” je tokom 2012. godine u proseku višestruko gledanija od na primer “Vesti B92” koje se emituju u isto vreme.

Reklame

Ostavite komentar