Trač ili istina: Dekintirana Rada Radenović

Izvor: Kurir
Postavljeno 24 Jun 2012

Popularna voditeljka Radmila Radenović je u finansijskoj krizi, saznaje Kurir.

Poslednjih nekoliko meseci nije angažovana u matičnoj televiziji Pink, a i da jeste, to joj ne bi mnogo pomoglo jer plate u ovoj TV kući kasne oko šest meseci. U svakom slučaju, Rada je bez sopstvenih prihoda, a uz sebe ima i dvogodišnjeg sina Petra, koga mora da izdržava. Kako saznajemo, voditeljka sve manje vremena provodi u Beogradu, a sve češće je kod majke van grada.

- Ona ima dete, a zna se šta to znači. Radmila je ta koja sve mora da mu pruži. Sada je sve mnogo teže nego ranije jer ne radi. Vidi se da je u krizi, ali valjda će to proći. Sada najviše vremena provodi kod svoje majke na selu – kaže izvor Kurira blizak voditeljki, koju smo poslednji put u toj ulozi gledali u emisiji „Plejboj devojka godine“, u januaru ove godine.

Rada je za Kurir prvo negirala da ima problem, a onda se sama odala.
- Ne, to nije istina. Nije baš tako. Mislim, kako da vam kažem… Cela politička predizborna kampanja bila je zasnovana na krizi naroda i zemlje, zašto je onda čudno što sam ja u krizi? Ne znam, sve što mogu da kažem jeste da pamtim i bolje dane. Ali, kud svi Turci, tu i mali Mujo – na kraju se i našalila Radenovićeva.

Reklame

Ostavite komentar