Trač ili istina: Ivanović uspeo da otera Tošića iz Zvezde !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 23 Jun 2012

Nije novac jedini razlog zbog kojeg je Duško Tošić napustio Crvenu zvezdu. Pravi razlog je Jelena Karleuša, Duškova supruga. Kako Kurir saznaje, levonogi defanzivac tražio je od uprave kluba da stane na njegovu stranu u sukobu s poznatim TV voditeljem Ivanom Ivanovićem.

Kada je klub odlučio da se ne meša u njihov sukob, Tošić je čvrsto rešio da promeni sredinu. Iako je dao reč treneru Robertu Prosinečkom da će ostati još godinu dana na Marakani, sukob sa Ivanovićem u avionu, tokom turneje s reprezentacijom Srbije, samo je učvrstio njegovu odluku.

Da su saznanja Kurira prava, potvrđuje i činjenica da je Tošić prihvatio ponudu Genčlerbirligija, koja nije mnogo bolja od one koju je davala Crvena zvezda. Dušku Tošiću nije bilo svejedno što klub ne želi da stane na njegovu stranu i makar nezvanično od Ivana Ivanovića zatraži da prestane s prozivkama njegove supruge Jelene Karleuše.
Duško Tošić juče nije želeo da priča o svim motivima odlaska iz Crvene zvezde, posebno o onim vezanim za sukob sa Ivanovićem.

- Pitao sam Ivanovića samo da li misli da je lepo da pljuje moju suprugu. Pričao sam s njim kao muškarac s muškarcem ,ali ne vredi. Ako misli da će to njemu pomoći što se tiče emisije, neka… Ljut sam na upravu Crvene zvezde jer ga pušta da dolazi svaki dan na Zvezdin stadion – kazao je Tošić u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Reklame

1 komentar

  1. MarijanaM said on 24/06/2012 at 07:41

    Ova uvlaka od coveka, Ivan Ivanovic… ima dobru zaledjinu cim moze da pljuje koga hoce, a da mu niko nista ne moze.Sve kao pod firmom “stand up” komedije!Daleko smo mi od demokratije, a jos dalje od stand up komediji! Ne podnosim JK, ali strasan je to fudbalski klub, na koji ima uticaja JK i njeno ponasanje…. pa no, no, muz je kaznjen! Cirkus od zemlje!

Ostavite komentar