Trač ili istina: Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović u vezi!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 07 Jun 2012

Pop zvezda Nataša Bekvalac (31) i pobednik “Survajvera” Vladimir Vuksanović (24) vratili su se pre nekoliko dana sa Ibice gde su snimili spot za njenu novu pesmu “Pozitivna”. 

S obzirom na to da javnost nakon medijskih natpisa sve više intrigira istina o navodnoj romansi zgodnog manekena i atraktivne pevačice, odlaskom na pomenuto špansko ostrvo, samo su podgrejali spekulacije. Magazin Story otišao je korak dalje i objavio fotografije na kojima se vidi da između njih zaista postoji nešto više od poslovnog odnosa i prijateljstva.

U intervjuu za magazin Story, plavokosa pevačica otkriva svoju istinu i detalje sa egzotičnog putovanja a na fotografijama sasvim jasno se vidi čak i ono nedorečeno sasvim…

Pesma je veoma ljubavna, a ni spot ne zaostaje – rekla je Nataša u intervjuu za novi broj magazina Story zagolicavši na taj način maštu svima koji još uvek nisu sigurni u prirodu njenog odnosa sa Vuksanovićem i dodala kako ljubav ne bira godine, veroispovest, nacionalnost

- Iznenadila bih se da su pisanja drugačija. Sa kim su me sve povezivali, ovo je pravo osveženje za mene – istakla je Bekvalčeva, koja u spotu za numeru “Pozitivna” čija premijera je predviđena za 15. jun ima nekoliko strasnih ljubavnih scena sa Vladimirom.

Reklame

Ostavite komentar