Trač ili istina: Nataša Jeremić napušta RTS i seli se kod Vuka u Njujork

Izvor: Press online
Postavljeno 26 Jun 2012

Voditeljka Javnog servisa Nataša Jeremić i njen suprug, političar Vuk Jeremić, koji je izabran za predsednika skupštine Ujedinjenih nacija, uskoro će otputovati za Njujork, gde njemu počinje mandat

Kako saznajemo, lepa voditeljka će podržati supruga i pokušati da na poslu uzme neplaćeno odsustvo kako bi bila s njim.

S obzirom na to da Vuku jednogodišnji mandat na mestu predsedavajućeg Generalne skupštine UN počinje u septembru, bračni par uveliko pakuje kofere za Njujork. Nataša za naš list otkriva da još uvek nije donela konačnu odluku, ali da će u narednih nekoliko dana morati da prelomi šta će da radi.

- Trenutno sam na odmoru i pokušavam da razmislim o svemu. Kada se vratim u Beograd doneću definitivnu odluku da li ću uzeti jednogodišnje odsustvo sa posla kako bih bila sa Vukom u Njujorku – kaže urednica i voditeljka Dnevnika.

Kako saznajemo, Nataša je pre odlaska na odmor pomogla suprugu da izabere stan u centru Njujorka u kojem će živeti. Nataša jedino brine da li će njen zahtev naići na odobravanje čelnika RTS-a jer se u suprotnom ne bi dvoumila. Budući da je Vuk dugo u Srbiji obavljao funkciju ministra spoljnih poslova, zbog čega je često putovao, ovo bi bila jedinstvena prilika da budu zajedno godinu dana na jednom mestu. Da podsetimo, Nataša i Vuk su u braku od 2006. godine, ali se još uvek nisu odlučili da prošire porodicu.

Reklame

Ostavite komentar