Zorica Brunclik: Strašno je što Popović i Ilić ratuju preko mene i Kemiša

Izvor: Press online
Postavljeno 13 Jun 2012

Posle otkrića Saše Popovića da ga je Miroslav Ilić pre 12 godina nagovarao da zajedno unište karijeru Zorice Brunclik i njenog supruga, tadašnjeg čelnika PGP-a Miroslava Aranđelovića Kemiša, folk pevač poručuje da ga ne zanima šta priča direktor „Granda”

- Kad nešto imam da kažem, ja to i kažem, ali sam davno rekao šta je trebalo. Ne zanima me šta priča Saša Popović, a novine mogu da pišu šta im padne na pamet. Reči su izgubile težinu, pojeftinile su sve vrednosti i besmisleno je da u takvoj situaciji nešto demantujem. Oni koji me poznaju znaju da to nije bilo baš tako – poručio je Miroslav, uz opasku da ga nisu iznenadili navodi Popovića.

Njegova koleginica Zorica Brunclik nije želela da komentariše svoj odnos sa Ilićem, niti da odgovori na pitanje da li joj je poznato da se on obraćao Popoviću da bi udruženi pokušali da ugroze njenu karijeru, ali napominje da su je ti navodi uznemirili.

- Veoma sam pogođena tom pričom. Celog jutra me zovu novinari, koji su konačno postali solidarni i zaključili da se ovde radi o strašnoj, velikoj stvari i optužbi koja me uznemirila, iako nisam pročitala šta pišu novine. Najčudnije i najstrašnije od svega je to što je Saša Popović tek sada, posle 12 godina o tome progovorio, i to zbog ličnih interesa i obračuna – istakla je Brunclikova za Press.

Reklame

1 komentar

  1. MarijanaM said on 14/06/2012 at 10:03

    Lepo sam ja rekla….sta je taj Popovic… cutao do sada…… i budali je jasno da koristi doticne u obracunu sa onim bahatim i umisljenim Ilicem! Nisam nicij fan… i najradije bih da ne vidim i ne cujem bilo koga od njih… ali je ovo tako jadno da jadnije ne moze biti!

Ostavite komentar