Ajd´ što kupaći, ali što fleke po njemu !?

Fotke postavljene 08 Jul 2012


Nastup Ane Nikolić preksinoć na krcatom splavu „Bolivud“ ostaće zapamćen, i to po više osnova. Ovo je, verovali ili ne, njen prvi nastup u Beogradu na kojem se pojavila u sopstvenim kreacijama.

Pevačica je nosila dva modela iz svoje kolekcije „Endžel“, s posebnim osvrtom na kupaće kostime. Doduše, Ani se ovoga puta ništa nije providelo, tako da je uspešno sakrila grudi. Ali, nije sakrila nešto drugo. Kostim se u predelu Aninog međunožja toliko ocrtavao da publici u prvim redovima, a naročito muškarcima, nije bilo dobro! Osim ovog „preslikavanja“, na kostimu su bile primetne i fleke.

Od čega, pojma nemamo, možemo samo da nagađamo. Međutim, to nije smetalo Ani da blista na sceni. A ne smeta ni nama da gledamo. I svi zadovoljni.

Izvor: Kurir

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

1 komentar

  1. Veronika said on 11/07/2012 at 05:37

    Vidi se da je njen model!Ja bih mu dala naziv “dronjak”!
    A zasto ne moze svako da bude umetnik, zato sto je za to potreban talenat! Ajde sto se skinula i zavija ko kojot na mesecini, pa svi gledaju u njene grudi i zadnjicu….. nego je sada i “modna dizajnerka”… ha ha ha….tj. ona misli da je to….. a zasto nije… i nikada nece biti… neka pogleda linije i kreacije majstora mode pa ce odmah prestati da pravi ovaj tresh!

Ostavite komentar