Akademija debelih: Da li takmičari krišom piju tablete za mršavljenje !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 10 Jul 2012

U ranim jutarnjim satima pitomci ove nadasve neobične Akademije su išli na joga vežbanje, uprkos hladovini u šumama Košutnjaka, neki takmičari nisu bili dovoljno motivisani da vežaju pod nadzorom majstora joge –Tanjom.

Sve vreme su izbegavali da nedostatak motivacije nadomeste baš uz pomoću ove drevne metode( joga vežbanje), koja pre svega pravi ravnotežu izmedju stanja duha i zapuštenog fizičkog izgleda.

U povratku sa Košutnjaka, jedan takmičar je imao monolog o nejednakim uslovima za sve učesnike, te je izrazio sumnju da neki sigurno konzumiraju tablete za mršavljenje i tako postižu bolje rezultate što je po njemu nedopustivo, pogotovo što su propozicije stroge i precizne, Božino dezavuisanje nekih članova Akademije nije pobudilo znatiželju ostalih takmičara tako da je on ostao sam u svom uverenju o navodnom kršenju pravila na Akademiji Debelih.

Anita se vratila na Akademiju jer je uspela da dovoljno smrša i stekne to pravo, dok su Igor i Darko ovoga puta ispali. Da li će Darku dodatna stimulacija da smrša, biti i to što ostavlja simpatiju na Akademiji videćemo već sledećeg vikenda.

Reklame

Ostavite komentar