Akademija debelih: Mrvica opisao na koji način vodi ljubav sa Tanjom

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 29 Jul 2012

Mrvica je rešio da podeli nekoliko velikih tajni sa Divnom, Zoricom, Buckom i Draganom. Da li zbog društva, ili zato što više nije mogao da čuva tajnu, on je ispričao pikantne detalje, sada već zvanične, veze sa Tanjom.

Omiljeni lik na Akademiji izjavio je da se nikada nije štedeo kada je seks u pitanju, a da i Tanja uvek želi još. Kako je rekao, njih dvoje su skoro svakodnevno posećivali toalet zajedno. Tamo su razmenjivali nežnosti, što je Mrvica opisao do najsitnijih detalja, pa je tako rekao da imaju problem za šta da se uhvate kako ne bi pali. Način na koji je Mrvica opisivao dešavanja u kupatilu je Zoricu doveo do toga da se bukvalno valjala po podu od smeha, prenosi Story.

U daljem razgovoru, Mrvica je i opisao neke od razgovora koje su vodili Tanja i on. Razgovor njih dvoje je naizgled delovao kao razgovor zaljubljenog para. Tanja je prokomentarisala kako bi izgledalo kada bi dobili blizance, a tek kada bi sa njima krenuli autom na more. Za porođaj sa blizancima bi joj, kako je rekla, trebao ragbi tim, dok bi za more morali da nabave poveći kombi.

Kasnije su Nataša, Nebojša i Miloš pričali o tome kako izgleda seks kod gojaznih ljudi. Uglavnom se sve svodilo na šaljive komentare.

Tokom večeri Božidar, ovonedeljni starešina kuće, je povisio glas na Natašu jer nije obavljala svoje dužnosti. Nju je to uvredilo. Ranije u toku dana Zorica je u šali zamerila Božidaru da se udvara Nataši, jer ju je poštedeo nekih poslova. Kako je Božidar oženjen, zamerio je i Nataši i Zorici. Došlo je do rasprave, u kojoj je Nataša branila Zoricu.

Reklame

Ostavite komentar