Akademija debelih: Sve veća nervoza među takmičarima

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 12 Jul 2012

I ove nedelje su takmičari birali starešinu. Pošto se pokazao dobro tokom proteklog mandata, Vojislav je reizabran za starešinu Akademije Debelih. Hristina je ponovo izabrana za domaćicu kuće, i ona će voditi računa o hrani i drugim potrepštinama.

Odmah nakon izbora starešine i domaćina kuće, povela se diskusija o tome šta na Akademiji ne funkcioniše kako treba. Ova diskusija je pokazala da među takmičarima vlada velika nervoza.

Ljiljana je zamerila Hristini, koja od samog početka među ukućanima važi za jednu od najvrednijih osoba, da je prethodnog dana ostavila neoprane tanjire. Hristinu je ova zamerka pogodila, pa joj je oštro uzvratila rekavši da je ona osoba koja mnogo radi, a da tanjiri nisu oprani jer joj je neko od ukućana prethodno obećao da će to učiniti umesto nje same. Ona je dodala i da ne može da poveruje da takve reči dolaze iz Ljiljaninih usta, pa joj je saopštila da prekida svaki kontakt sa njom. Hristina je rekla Ljiljani da je sa njom završila jer je najpošteniju osobu odabrala da zadirkuje. Ljiljanu ove teške reči nisu nimalo potresle.

Darko Stojanović, zvani Mrvica, je zaključio da su Dejanu gladne oči i da, prilikom svakog obroka, sipa onoliko koliko mu oči žele, a ne onoliko koliko bi mogao ili smeo da pojede. Te se toga Dejan seti na pola obroka, a tada mora da baci hranu koju je uzeo a nije pojeo. Darku smeta to što se dosta hrane baci.

Reklame

Ostavite komentar