Alekandra Radović 20. oktobra u Sava Centru

Izvor: Story.rs
Postavljeno 23 Jul 2012

Od ponedeljka 23.jula u prodaji će se pojaviti karte za koncert Aleksandre Radović zakazan za 20. oktobar 2012. u Sava centru.

Nakon  odličnih nastupa u Sava Centru, 2007. i 2009. godine,  Aleksandra Radović će i ove jeseni održati solistički koncert  na kom će se čuti njeni stari dobro znani hitovi ali i nove pesme kao što su: U inat prošlosti, Moj je život moja pesma, Čuvaj moje srce… Ali prava iznenađenja po pitanju  izvođenja pesama i njihovom muzičko-scenskom doživljaju, ova pevačaca čuva za  sam koncert i za publiku u Sava Centru.

Ulaznice za koncert Aleksandre Radović u Sava Centru 20.oktobra 2012., mogu se kupiti po cenama od 1900 do 3000 dinara na prodajnim mestima Sava Centra, Ušće Shopping Centra, Bilet Centra, Doma Sindikata, knjižara Delfi i Vulkan kako i na svim prodajnim mestima Card Servisa u Beogradu i širom Srbije ili putem sajta www.ticket.rsViše informacija o Aleksandri Radović možete pronaći na internet stranicama www.aleksandraradovic.rs  kao i na FAN PAGE stranici na Facebook-u Aleksandra Radovic Official Fan Page.

Reklame

Ostavite komentar