Ana Bebić slupala auto

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 09 Jul 2012

U poslednje vreme domaća estrada očigledno ima problema s vožnjom, pa se tako na listi onih koji su imali nezgodu našla i mlada pevačica Ana Bebić. Ona, na svu sreću, nije završila s povredama, jer je samo iščukala svog četvorotočkaša.

“Ana je bila nemarna u vožnji i svog ‘punta’ malo više iščukala. Nisu to bili veliki udesi, ali dovoljno da je šteta na autu velika. Kada se nakupi, srediće automobil”, priča za “Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje da je Bebićeva najsigurnija kada njen dečko Filip Miletić vozi.

“Trebalo bi ona da se drži njega i bude suvozač uvek. Ne kažem da loše vozi, ali s obzirom na to koliko puta je imala problema s autom, bolje da se drži Filipa, on je iskusniji i bolji vozač”, zavšava naš izvor.
Pokušali smo da kontaktiramo sa Anom, ali ona nije bila dostupna za komentar, dok nam je njen partner Filip Miletić potvrdio da joj automobil jeste izlupan.

“Ništa strašno. Malo je čukala auto u vožnji i srediće to. Nikakav veći udes nije u pitanju”, rekao je Filip za “Alo!”.
Poznata pevačica imala je problema sa ovim automobilom još pre dve godine, kada su joj nepoznati počinioci uništili automobil zbog toga što auto vozi s dubrovačkim tablicama. Tada su joj razbijena sva stakla. Slučaj je prijavila policiji, ali i sada nije poznato da li su nadležni organi našli one koji su joj uništili auto.

Reklame

Ostavite komentar