Bata Živojinović se oporavlja

Izvor: Kurir
Postavljeno 10 Jul 2012

Ležeći u krevetu, Bata Živojinović je pružio ruke ka Jelisaveti i čvrsto je prislonio uz sebe. Puna dva minuta nije ju ispuštao iz zagrljaja. Ni jednu reč nisu progovorili za to vreme. Samo su se privili jedno uz drugo. Potom ju je malo odvojio, pogledao je i opet njenu glavu spustio uz svoju…

Ovako je juče u bolnici „Sveti Sava“ izgledao prvi susret legendarnog glumca i njegove unuke, koja je doputovala sa Kube, pošto je on preživeo težak moždani udar.

- Kada je ugledala Batu, pritrčala mu je. Nisu plakali. Živojinovići ne vole da plaču. Na Batinom licu sve vreme dok je grlio Jelisavetu bio je osmeh – otkriva za Kurir glumčev blizak prijatelj:

- Zatim je sela pokraj njegovog kreveta. Raspitivala se kako mu je, držala ga je za ruku… On je počeo sasvim normalno da govori… Ostala je sat vremena, a onda je sa bakom Lulom napustila bolnicu. Njena mama Jelena, Batina ćerka, neće još da dolazi sa Kube. Ima mnogo poslovnih obaveza, a prognoze lekara su dobre, pa nema potrebe da žuri. Čuju se dva-tri puta dnevno…

U Beogradu je još jedna Valterova unuka, ćerka njegovog sina Miljka, koji je trenutno u Parizu. Njih dve će sada redovno da obilaze dedu.

Reklame

Ostavite komentar