“Beogradski sindikat” ipak nastupa u Crnoj Gori

Izvor: telegraf.rs
Foto: Slobodan Pikula
Postavljeno 23 Jul 2012

Grupa “Beogradski sindikat” ipak će nastupati u Crnoj Gori. Nakon velike prašine koja se podigla posle negativnih napisa crnogorskih medija o koncertu beogradskih repera u Nikšiću, i objavljivanja komentara čitalaca  u kojima se članovi BS nazivaju velikosrpskim  fašistima, Boško Čirković Škabo, član popularnog benda, je na svom Fejsbuk profilu napisao da više nikada neće kročiti u Crnu Goru!

U međuvremenu, strasti su se smirile, a momci iz “Sindikata” kažu da je sve ovo nevažna priča, da nema veze sa stvarnošću, da se radi o klasičnom “spinovanju” crnogorskih medija kao i da će sigurno ponovo svirati u Crnoj Gori gde, kako kažu, nikada nisu imali ni najmanjih problema.

Inače, Škabo je tekst u kojem je odgovorio na prozivke sa sajta CDM.me, i između ostalog, poručio “ovog velikosrpskog fašistu nećete više videti na bini u CG”, skinuo sa svog Fejsbuk profila, što je za Telegraf  kratko prokomentarisao rečima: “Ma, nisam u fazonu dalje da dajem na popularnosti gluposti crnogorskih medija“.

I Ognjen Janković iz “Sindikata” objašnjava da je za članove benda ovo nerealna priča koja kao da se i nije dogodila.

- Boškova reakcija je bila verovatno izazvana tim negativnim komentarima, ali stvarno ne mogu da verujem da se ovo desilo posle divnog koncerta u Nikšiću na kojem je bilo 6.000, a neki kažu i više ljudi. Čak smo i u kombiju, dok smo se vraćali iz Crne Gore, zaključili da odavno nismo imali bolji koncert. Sjajno smo se proveli u Nikšiću, organizacija je bila odlična, publika fenomenalna i apsolutno nismo imali bilo kakvih problema, a novinari koji su pisali te tekstove o nama, ne znam ni da li su bili na svirci. Izgleda da su komentari čitalaca postali deo uređivačke politike novina. Nikada nismo imali problema u Crnoj Gori i naravno da ćemo ponovo svirati tamo. Uostalom, više ljudima u Beogradu smetamo zato što u svojim pesmama predstavljamo pravo lice Srbije, nego što je to slučaj u drugim sredinama – izjavio je Ognjen Janković za Telegraf.

Reklame

Ostavite komentar