Čola na muziku u Tuzli potrošio 500 evra

Izvor: expressmag.ba
Postavljeno 12 Jul 2012

Na nedavno održanom spektakularnom koncertu najveće regionalne zvezde Zdravka Čolića koji je u Tuzlu došao posle gotovo pet godina pauze. Ovoga puta je ambijent dvorane “Mejdan” zamenio stadionom Tušanj na kojem je uživalo oko 13.000 njegovih fanova. 

Kao i uvek, publika je sa Čolom pevala od prve pesme pa sve do kraja, a on je svojim energičnim nastupom opravdao njihova očekivanja. Najpopularniji Sarajlija nije krio kako mu je drago što je ponovo u Tuzli, jer je upravo u “gradu soli” posle nesretnih dešavanja imao svoj prvi koncert.

Ni ovoga puta nije izostala njegova najvernija obožavateljka 70-godišnja Majda iz Banje Luke. U Tuzli nije imala problema sa obezbjeđenjem te je strpljivo čekala svoj izlazak na binu da se izljubi sa svojim omiljenim pevačem i pokloni mu cveće.

Nakon koncerta u odličnoj atmosferi nastavljeno je druženje u pivnici “Taverna”. Čola je uživao u zvucima tamburaša. U prilog tome ide da je upravo on najduže ostao i žurku napustio zadnji u četiri sata ujutro. Naš izvor tvrdi da je najsjajnija regionalna zvezda nekoliko puta kitila muzičare i ostavila bakšiš od najmanje 1.000 KM.

Reklame

Ostavite komentar