Da li se Brena oporavlja !?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 31 Jul 2012

Folk zvezda Lepa Brena (51) provela je tri dana na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” zbog tromboze potključne vene. Srećom, lekari su razbili tromb pa je Brena juče puštena na kućno lečenje. Inače, najveća estradna zvezda bivše Jugoslavije i ranije je imala sličnih problema sa zdravljem.

Kako je za dnevni list “Alo” ispričao izvor blizak poznatoj pevačici, ona je u petak 27. jula osetila jak bol pa je potražila lekarsku pomoć.

U pitanju je tromboza potključne vene, koja sama po sebi nije opasna, ali može da izazove komplikacije, među kojima i plućnu emboliju, takozvani infarkt pluća, a on može biti smrtonosan. Srećom, lekari su uspeli da razbiju tromb, pa je Brena juče puštena kući – kaže sagovornik ovog dnevnog lista.

On dodaje da je pevačica tokom boravka u bolnici bila smeštena u “VIP apartmanu”.

Lepa Brena nije bila dostupna za komentar, dok je njen suprug Slobodan Boba Živojinović potvrdio da je pevačica bila u bolnici, ali ne i zbog čega.

Bila je za vikend u bolnici radi standardne provere. Sada je kod kuće i dobro je – rekao je Živojinović.

Podsećanja radi, Lepa Brena je u oktobru 2004. primljena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog tromboze vene subklavije. U jednom od brojnih intervjua Brena je govorila i na tu temu.

- Mene rad i muzika pokreću i nisam želela da se posla odreknem ni po koju cenu. To me je u jednom trenutku koštalo zdravlja, kada mi je na nastupu poplavela ruka i počela da trne. Bilo je začepljenje glavne vene u ruci, vene subklavije. Tromboza je nasledna bolest koja me je naterala da usporim, da drugačije postavim prioritete u životu i da više ništa ne bude preče od mog zdravlja – ispričala je pevačica pre skoro osam godina.

Reklame

Ostavite komentar