Dara Bubamara izbegava Jelenu Karleušu

Izvor: Press online
Postavljeno 31 Jul 2012

Pevačica Dara Bubamara ovih dana u društvu svog venčanog kuma uživa na Crnogorskom primorju, gde ima brojne nastupe! Pevačica je odsela u luksuznom hotelu „Avala” u kome se u istom trenutku zadesila i njena ljuta suparnica Jelena Karleuša, saznaje Press.

Dok se JK zadovoljila običnom sobom za koju je iskeširala 180 evra za noć, Dara je uzela veliki apartman čiji zakup košta 600 evra za dan. Upućeni tvrde da su se dve pevačice tokom boravka u hotelu mimoilazile u širokom luku budući da medijski rat nekada dobrih prijateljica traje već godinama, pa je lako moglo da leti perje!

I dok se Karleuša odmah posle nastupa spakovala i vratila u Beograd, Dara je odlučila da se još malo zadrži na primorju i oproba u morskim disciplinama, očigledno inspirisana Olimpijadom! Naime, Paparaco Pressa uslikao je temperamentnu Novosađanku kako vozi skuter, ali i pokušava da ulovu ribu u Jadranskom moru! Sudeći po fotografiji i načinu na koji drži harpun, Dara bi sigurno u Londonu osvojila zlatnu medalju u streljaštvu!

Reklame

Ostavite komentar