Đole Đogani bez dlake na jeziku

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 03 Jul 2012

Đole Đogani često osvane u žutoj štampi sa komentarima na račun poznatih faca koje mu idu na živce.

Kada je pre nekoliko godina gostovao kod Lee Kiš, gde je bila prisutna i Jelena Karleuša, pevač je posle završenog snimanja izvređao voditeljku i poručio joj da je sa njom završio svaki kontakt.

Naime, tada se Đole uvredio jer je cela emisija bila posvećena Jeleni, i kako je tada istakao Vesna i on su izgledali kao njeni fanovi, a ne kolege koje su došle da ispromovišu svoju muziku. Ipak, iako neće kod Lee u emisiju, to ga nije sprečilo da se još jednom osvrne na nedavno Karleušino gostovanje kod ove voditeljke.

Nisam gledao emisiju, ali već u najavi znam kako je teklo. Jelena je bila centar dešavanja, a svi ostali gosti su predstavljali dekoraciju. Ja sam Lei poslednji put kad smo pričali rekao da ima piskav glas i da nije za voditeljku. To i sada mislim i ne podnosim voditelje koji u svoje emisije zovu uvek iste ljude, po mogućstvu privilegovane prijatelje, tvrdi Đogani i dodaje da protiv Karleuše nema ništa, ali da nikada ne bi mleo nečiji mozak da bi se izreklamirao, jer to nije njegov stil.

Đole je svoje rekao, a da li će “olakšati” dušu i “prozvane” strane, videćemo…

Reklame

Ostavite komentar