Emina Ganić demantuje vezu sa Ajronsom

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 18 Jul 2012

Iako se Emina, ćerka Ejupa Ganića, člana ratnog predsedništva Bosne i Hercegovine, već danima ne odvaja od Džeremija Ajronsa, popularnog britanskog glumca, ona tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji.

Nekoliko dana proveli su u Sarajevu na filmskom festivalu, a potom otišli u Dubrovnik gde su uživali u šetnjama kraj mora, večeri i plovidbi barkom. Na zajedničkim fotografijama zaista deluje kao da ga ona zaljubljeno gleda, a na jednoj čak kako pokušava da ga poljubi, pa su svi mediji u regionu, ali i engleski tabloid “San” juče spekulisali o navodnoj romansi između njih dvoje.

“Džeremija poznajem pet godina i samo smo prijatelji. Ove godine upoznao je i moje roditelje. U Dubrovniku smo se sve vreme kretali u grupi od dvadeset ljudi, uključujući i mog brata Emira. Ta fotografija nastala je na Stradunu kada smo šetali svi skupa”, rekla je Emina za “Dnevni avaz” i dodala da ovih dana čak nisu uspeli ni na kratko da ostanu sami i da se ispričaju.

“Džeremi je izuzetno draga osoba, intelektualac. Bilo kakva informacija o romantičnoj vezi je smešna. On je oženjen muškarac, a ja sam u vezi s Rijadom Konjhodžićem. To je moj privatni život”, tvrdi Emina.

Reklame

Ostavite komentar