I Zorica Marković hoće besplatno da smrša

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 16 Jul 2012

Iako trenutno vlada zatišje kada su VIP rijalitiji u pitanju, ipak i dalje ima zvezda koje se ne libe da otkriju, ali i reše svoje probleme pred milionskim auditorijumom, što pokazuju primeri Zorice Marković, Divne Karleuše i Lepog Bore, koji su juče ušli u „Akademiju debelih“!

Naime, njih troje će, baš kao i korpuletni pevač poznatog „Gagi benda“, zajedno sa ostalim učesnicima pokušati da skinu višak kilograma, i to pod nadzorom trenera, nutricionista i drugih stručnih lica.
Neposredno pred ulazak u rijaliti šou, Zorica Marković poverila nam je da je za učešće u „Akademiji debelih“ nije motivisao kompleks zbog kilaže, već želja da stekne zdravije životne navike pod stručnim nadzorom – i to besplatno.
- Ne interesuje me da li neki misle da sam debela ili ne, ja sam sebi fizički dobra. Ali, zbog ugostiteljstva kojim se bavim već godinama, ne vodim zdrav život, neuredno jedem i spavam, a slabo se krećem, tako da to utiče na kilažu. Mi smo inače predebela nacija, jer smo konstantno pod stresom i najmanje vremena imamo za sebe same – kaže folk pevačica koja je ranije pokušavala da vežba u sopstvenoj režiji, ali u tome nije bila istrajna.

- Traku za trčanje odavno sam kupila, ali ona mi služi da okačim torbu ili spustim patike na nju. Ovo mi je taman dobro došlo da me neko kontroliše i da steknem naviku da treba da se fizički aktiviram. Učešće u rijalitiju će mi biti kao neka vrsta infuzije. Ljudi koji su unutra besplatno su dobili takav tretman, a to inače mnogo košta – rekla nam je Markovićeva, koja do samog ulaska u „Akademiju debelih“ nije znala ko će joj od poznatih ličnosti praviti društvo dok bude trčala, plivala, radila vežbe i konzumirala dijetalne obroke.
Inače, Zorici će ovo biti drugi put da učestvuje u rijalitiju, baš kao i Divni Karleuši. Za razliku od ostalih učesnika, poznati se neće takmičiti za novac, već isključivo za sopstveno zdravlje i izgled. No, takvo postignuće svakako je vrednije od para!

Reklame

Ostavite komentar