Ima li Dunja Ilić veze sa Iluminatima !?

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 09 Jul 2012

Do sada se veliki broj svetskih zvezda našao na udaru optužbi da ima dogovor sa iluminatima/masonima i da putem svojih spotova plasira njihove simbole u zamenu za veliki novac. Rihanna, Beyonce, Lady Gaga i još mnoge zvezde optužene su od strane mnogih da služe ovih tajnim društvima i da ona finansiraju njihove karijere, muziku, spotove. Naravno, pomenute zvezde za uzvrat u svojim spotovima publici nesvesno “plasiraju” njihove simbole.

Ako se pitate šta je njihov kranji cilj, definicija bi u nekom kratkom obliku bila sledeća: Iluminati su društvo koje nalazi način da se organizuju u “glupe” mase relativnouticajnih ili vidljivih ljudi tako da postanu savršeno poslušni kako bi pomagali da se nečiji planovi sprovedu u delo. Ove tajne službe imaju za cilj da utiču na globalne medije i na potrošačku populaciju, a vlada mišljenje da su u celom svetu izuzetno uticajni, i da su “svi” njihovi robovi, uključujući i celebrity glumce i muzičare, preko čijih radova šalju svoje poruke.

Do sada u našoj zemlji nije bilo ovakvog slučaja, ali za sve postoji prvi put. Dunja Ilić je pre nekoliko dana predstavila spot za pesmu “Noć je, Zvezdana” i samo posle nekoliko sati od premijere susrela se sa optužbama da je prodala svoj rad njima i da promoviše upravo iluminate.

Naime, u spotu za pesmu “Noć je, Zvezdana” se mogu videti neki od najpoznatijih simbola iluminata poput sove, crno-bele šahovnice i oka sa svetlećim zracima.

Spot je pun iluminata, počevši od njenih pokreta, prikrivanje jednog oka, preko sove, lobanja, poveza preko očiju kod devojaka, ogledala u sobi sa crno belim kockama (crno bele kocke su najčešći ukras kod masona i predstavljaju dve stvari – prvo razlike to jest suprotnosti koje postoje u univerzumu, a drugo njihov sklad), o ležanju na sred svevidećeg oka ne želim ni da polemišem. Ali, ono jebi ga, može joj se -jedan je od komentara na Youtubu u raspravi oko toga da li je Dunja zaista “prodala dušu”, kako navode, iluminatima, dok ima i onih koji ne veruju da je moguće izvršiti uticaj na ljude putem muzike i spotova:

- Ma daj… Sve i da je tako, ja sam svesna da su budale na estradi (70%), pogotovu žene i zar stvarno mislis da spot može da me uvuče u tu priču? Zato mi je jako smešno da neko tako gleda na ovo.

Ispod spota za pesmu “Noć je, Zvezdana” možete detaljnije ispratiti ovu raspravu, a tragom ovih optužbi prvo smo pregledali prethodne spotove ove mlade pevačice i u njima pod uticajem ovih informacija pronašlijoš neke simbole iluminata. Zatim smo pokušali da stupimo u kontakt sa mladom pevačicom, ali je ona bila nedostupna za komentar.

Reklame

Ostavite komentar