Jelena Karleuša reaguje na prozivke Dače Ikodinovića

Izvor: Kurir
Postavljeno 04 Jul 2012

U ogromnom porastu je broj poznatih muškaraca koji javno, bez blama, vređaju žene. Tako bih svakom zalepila po jednu vaspitnu šamarčinu, da se smire – poručila je Jelena Karleuša na Tviteru.

Ako se već zna da je Danilo Ikodinović veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži i da je poslednjih dana neumorno vređao svoju bivšu suprugu Natašu Bekvalac, Soraju Vučelić i Staniju Dobrojević, sasvim je jasno na koga je, između ostalih, mislila JK u svojoj oštroj poruci.

Dača je ostavljao izuzetno vulgarne komentare, što se pop zvezdi nimalo nije dopalo. Mi ćemo podsetiti samo na neke od njih: „Definicija reči ‘uspeh’ kod nekih žena? Menjanje što više bogatih kita u nadi da će ti vlasnici polnih organa ostaviti neki bakšiš„, „Zanimanje starleta? Da li se to odnosi isključivo na pružanje seks-usluga džentlmenima za lovu ili ima veze i s horoskopom zbog onog ‘star’?“, „Kažete, starleta se zove zvezda jednog leta? A one S i S što traju nekoliko leta već? Long(l)eta. Taman će im dobro doći ako slome pi.ku!“…

Dobro je što je u svojim tvitovima izostavio Jelenu Karleušu, inače bi njena poruka sigurno bila još oštrija.

Reklame

Ostavite komentar