Karleuša nastavlja sa napadima: Dekan je politički angažovan, treba mu dati otkaz

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 13 Jul 2012

Jelena Karleuša ponovo je kritikovala dekana Filozofskog fakulteta u Nišu Gorana Maksimovića, koji je pre neki dan najavio da će smanjiti plate profesorima koji su pisali test informisanosti za prijemni ispit.

Da podsetimo, na ovom testu se našlo sledeće pitanje: Novi hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove: a) Nazaret i Vitlejem b) Jerusalim i Jerihon c) Sodomu i Gomoru.

Popularna pevačica, koja je pre izvesnog vremena oplela po Maksimoviću, smatra da dekan Filozofskog fakulteta u Nišu treba da dobije otkaz, zato je što je stranački angažovan, čime je prekršio statut ove ustanove.

- INFO ZA NOVINARE: Dekan Filozofskog fakulteta(Niš)je aktivista DVERI, čime je prekršen statut fakulteta(zabranjeno stranacko delovanje). Otkaz. – napisala je Jelena, koja je ubrzo obrisala svoj tvit.

JK je trenutno u Crnoj Gori, gde snima spot za pesmu “So”.

Reklame

2 komentara

  1. Iva said on 13/07/2012 at 18:00

    SRAM VAS BILO DA OBJAVLJUJETE OVAKVE SPLAČINE!!! JEDNE KRLJEUŠE RETARDIRANE MORONKE!!!

  2. Veronika said on 14/07/2012 at 08:03

    Slazem se sa Ivom…….vi, mediji ste napravili od Karleuse “Divu”! Cuj diva koja ne zna da peva!??? To ima samo ovde! A njena pljuvanja ste ovekovecili kao “velike misli”! Dosta vise sa ovom netalntovanom, nevaspitanom, neobrazovanom i dosadnom Karlusom! Sto ne pisete o stvarno talentovanim ljudima, nego cija je guza najbolja, ciji silikoni… bla bla bla!Vi ste krivi sto je dzet set u Srbiji svaki ulicar!

Ostavite komentar