Karleušina rajder lista: Traži neprskane jabuke i papagaja!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 08 Jul 2012

Da je Jelena Karleuša ekscentrična, jedinstvena i neponovljiva to smo svi znali, ali da li su i organizatori festivala zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji znali da će za “Divin” nastup morati da obezbede jabuke, i to neprskane, grickalice bez glutena, kao i papagaje, e to je već manje verovatno.

Tokom godina navikli smo na dugačke liste zahteva razmaženih svetskih zvezda koje su nastupale kod nas. Među zahtevima bilo je mnogo čudnih, lakše i teže ispunjivih zahteva. Međutim, nismo baš navikli na takve liste kada su domaće zvezde u pitanju.

Ali Jelena Karleuša je i do sada bila glasnik mnogih promena i pomeranja standarda kada je domaća scena u pitanju. Tako će jedna od najvećih muzičkih zvezdi s ovih prostora nastupiti na Festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji, a za njen nastup biće neophodno: deset kilograma neprskanih jabuka, grickalice bez glutena, tri paketa “Evian” vode, kao i jedna veća egzotična ptica, po mogućstvu papagaj.

Jelena takođe zahteva svoju garderobu i ne želi kontakt sa ostalim izvođačima i učesnicima ovog festivala na putu od garderobe do bine. Da li Jeca na ovaj način želi nešto da poruči svojoj konkurenciji ili se samo uželela kiselih jabuka?

Reklame

2 komentara

  1. Veronika said on 09/07/2012 at 07:28

    Jos samo da ume da  peva….

  2. Mina said on 13/07/2012 at 13:30

    Koja umisljena budala ahahahaaa

Ostavite komentar