Marijana Mićić u vezi sa oženjenim dečkom

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 22 Jul 2012

I dok u Beogradu svoju vezu skriva od javnosti kao zmija noge, popularnavoditeljka Marijana Mićić u Crnoj Gori ne skriva emocije prema svom dečku, koji je javnosti poznat kao muž sestre Slađe Delibašić, pa ih je tako naš paparaco uslikao kako u jednom budvanskom kafiću razmenjuju sočne poljupce.

- Njih dvoje su već nekoliko dana u Crnoj Gori i ponašaju se kao da on nije oženjen. Stalno su zagrljeni, maze se i ljube. Zajedno se pojavljuju na svim javnim mestima, pa ih tako turisti mogu videti i kako se zagrljeni šetaju po Starom gradu. Očigledno je da im je lepo zajedno – kaže naš dobro obavešteni izvor, a njegove navode potvrđuju i fotografije koje je načinio naš paparaco u petak uveče. Na njima se može videti Marijana kako u kafiću, a potom i ispred, razmenjuje nežnosti i ljubi se sa svojim izabranikom.
Kako su mediji ranije pisali, Slađina sestra Jasna je za aferu svog muža sa voditeljkom saznala iz novina. Tada se on, navodno, pokajao i priznao da je sa voditeljkom imao samo „kombinaciju“. Međutim, fotografije iz Crne Gore pokazuju suprotno, par je i dalje u ljubavnoj vezi, a da li se Marijanin dečko razveo od Slađine sestre, pa sada može da se javno eksponira sa svojom dragom, pokušali smo da saznamo, ali nam nije pošlo za rukom jer Marijana nije odgovorila na naše pitanje o svom dečku do zaključenja ovog broja.

Reklame

Ostavite komentar