Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović glume vezu !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 29 Jul 2012

Romansa između pevačice Nataše Bekvalac i manekena Vladimira Vuksanovića samo je marketinški trik, a od stvarne veze nema ništa.

“Nisu oni ni u kakvoj vezi. Nakon „Survivora“ Vlada je shvatio da mora da održi nekako sebe u žiži srpskih medija i za to mu je super došla Nataša, koja uvek privlači veliku pažnju. Oni su se brzo dogovorili da od toga naprave medijsku bombu, a sve je krenulo nakon snimljenog Natašinog spota”, saznaje „Pulsonline“ iz izvora bliskog ovom navodnom paru.
“Tu je reč o spletu međusobnih interesa i kompenzacija, koje vuče još od rijalitija. S vremena na vreme puste buvu i ostave kao tu aferu otvorenom, tipa letuju zajedno i ostale priče, kako bi ti i dalje ostalo aktuelno u medijima, ali tu ni ljubavi niti bilo kakvih drugih odnosa nema”, dodaje pouzdan izbor „Pulsonline“, koji napominje da ovu aferu pre svega forsira Vlada jer nakon „Survivora“ njegova popularnost bledi.

Ranije se Nataša već predstavila kao glumica, ali u domaćim serijama, a svoje glumačke sposobnosti sada dokazuje i Vlada, samo pitanje je koliko to radi uspešno.
Da li su vas Nataša i Vlada ubedili da su zajedno?

Reklame

Ostavite komentar