Nedeljko Bajić Baja odlučio da se ženi

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 23 Jul 2012

Prijatelji Nedeljka Bajića Baje (44) pričaju da će i on konačno uskoro da stane pred matičara. Baja ne voli da detalje iz privatnog života iznosi u javnost, ali ne krije da je došlo vreme za ženidbu.

- Godinama sam u porodici bio bela vrana, a sad sam crna ovca – jedini nisam oženjen. Majka me pritiska u poslednje vreme da bi red bio da prigrli mog naslednika, mada je ona bogata žena, jer je postala već prabaka. Imam dva brata i dve sestre koji su se na vreme oženili i udali, ali bi ona i mene da vidi kao čoveka koji ima svoju porodicu, ženu i decu. Iskren da budem, što sam stariji, imam veću potrebu da pored sebe imam osobu sa kojom bih sve delio u životu. Čini se da je zaista došlo vreme za moju ženidbu – iskren je Baja, ali o budućoj ženi ne želi da kaže ni reč.
- E, to ne želim da otkrivam! Dosad sam uspešno odolevao da svoju privatnost zadržim za sebe, tako bih da ostane i ubuduće. Nikad me nije zanimalo da komentarišem rad drugih, niti se petljam u živote kolega, saradnika, prijatelja. Uvek sam gledao svoja posla i pevao. Ako vam je baš stalo vi napišite da se Baja ne ženi, nego se udaje. I to za bogatu miraždžiku! Kad se budem zadesio pred matičarem, a siguran sam da ćete to nekako saznati, onda ćete videti i ko je mlada!

Reklame

Ostavite komentar