Ogi Radivojević preživeo udes!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 01 Jul 2012

Muzičara Ognjana Radivojevića je u poslednje vreme baš poterao maler! Taman što je preležao virus varičele i izvukao se iz teškog zdravstvenog stanja u kom je bio, Ogi je imao i udes, i to zbog vozača koji je u alkoholisanom stanju udario u njegov automobil.

Sreća i prisebnost Radivojevića učinili su da posledice ne budu teže, jer mnogi ovakvi slučajevi umeju da se završe kobno.
- Nabola me pijana budala (sa merena 2+ promila alkohola) i kaže: „Brate, nisam hteo“. Ne, ja sam goreo od želje da mi urnišeš auto, mamlaze! – napisao je na „tviteru“ očigledno revoltirani Radivojević odmah nakon što je imao udes.odmahposle toga, prijatelji su se zabrinuli za njegovo zdravstveno stanje i pitali zašto se nije fizički obračunao sa pijanim vozačem.
-Ne, na šta bi ličilo da „nabadam“ ovakvu nesreću? Već ga je iznabadao alkohol pre mene – prokomentarisao je muzičar, a onda uz tužan osmeh pričao kakvi „problemi ga tek očekuju“.

- Tek treba da se rvemo oko osiguranja i naplaćivanja štete. Policija je popunila formular, ali tu tek ima zezanja – prepričao je Ognjen.
Kada smo pozvali njegovu suprugu Biljanu da proverimo kakvo je Ogijevo zdravstveno stanje, ona je bila kratka:
- Ogi nekad zaboravi da novinari vide sve što piše na „tviteru“. Molim vas da ispoštujete to što ne želi da komentariše ono što mu se desilo i za novine neće da priča o tome. Jedino što ću vam reći jeste da je dobro – rekla je za „Alo!“ supruga poznatog pevača.

Reklame

Ostavite komentar