Skandal: Milan Stanković pogođen upaljačem u glavu

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 14 Jul 2012

Milan Stanković ima armiju fanova koji ga na svakom njegovom nastupu obasipaju pažnjom i plišanim igračkama koje lete na scenu kada on izađe, međutim, na festivalu u Vrnjačkoj Banji nije sve bilo tako bajno.

Naime, Milan je na ovaj festival došao kako bi primio nagradu za pop pevača godine, ali prema mišljenju jedne nevaspitane i nasilne osobe iz publike, to nije bio pravi izbor, pa ga je gađala upaljačem!

- Milan je u Vrnjačku Banju došao u društvu devojke Radmile Manojlović i definitivno su te prve večeri bili najveće zvezde. On je dobio nagradu za pop pevača godine i na binu je izašao kako bi otpevao pesmu. U trenutku kada je stajao na sceni, iz publike je doleteo upaljač koji je Stankovića udario direktno u glavu – priča izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da se mladi pevač pravio kako se ništa nije dogodilo.

- Naravno da se trgnuo u trenutku kada ga je upaljač pogodio, ali se, kao pravi profesionalac, trudio da se to ne primeti. Tek kada je sišao sa bine, verujem da je shvatio šta mu se desilo – završio je naš izvor.
Kako bismo došli do komentara bivšeg pevača “Granda”, pozvali smo ga, ali on je, kao i do sada, bio neraspoložen za kulturnu komunikaciju.

- Nastavljate sagu nebuloza o meni. Svi novinari i fotografi su bili u Banji, ali niko osim bajkovitih “budnih očiju” nije došao na tu ideju. Uverljivo, nema šta – napisao nam je Milan u SMS-u. No, sve i da postoji fotografija na kojoj Stanković dobija upaljač u glavu, verujemo da bi on smislio način da je demantuje jer je, nedavno, kada je uslikan na aerodromu bez šminke i sa nekoliko kilograma viška, brže-bolje na društvenu mrežu okačio jednu od svojih lepih sličica.

Reklame

Ostavite komentar